הסיפור של פאפא ג'ונס

הסיפור של פאפא ג'ונס
"תאפה פיצה טובה יותר והעולם כבר ימצא את הדרך אליה".
את הביטוי שנאמר לראשונה בשנת 1972,  הגה ג'ון שאטנר - המייסד של פאפא ג'ונס בזמן אפיית הפיצה הראשונה שלו ללקוחות הפאב של אביו באינדיאנה, ומאז ועד היום אותו הביטוי הפך ללב התפיסה של פאפא ג'ונס.
ההצלחה של רשת פאפא ג'ונס, גרמה ללקוחות הרבים לתהות מהו סוד ההצלחה הבינלאומית:
חלקם חושבים שההצלחה היא בעקבות הבצק שנעשה בצורה מדויקת, אחרים טוענים שהמרכיבים האיכותיים יותר הם הסיבה להצלחה, ויש לקוחות שטוענים שההצלחה היא בכלל בזכות עשרות אלפי העובדים והמחויבות שלהם לאפיית פיצה טובה יותר.
האמת? כולם צודקים, כי סוד ההצלחה טמון בכל אחד מהאלמנטים המוזכרים, שביחד הם הופכים את הפיצה של פאפא ג'ונס לפיצה טובה יותר.
כמו שאנחנו אוהבים את הפיצה שלנו, ככה אנחנו רוצים שגם אתם תאהבו אותה. לכן, אנו מקפידים על תשומת לב לפרטים הכי קטנים, התמקדות באיכות חסרת פשרות וכמובן – להעניק לכם את חווית הפיצה הטובה ביותר שאנחנו יכולים לספק, כמו שאנחנו עושים כבר מאז 1972 ברחבי העולם.