תעשיית המזון המהיר היא אחת התעשיות המשגשגות ביותר בעולם. היא נמצאת בצמיחה מתמדת, מומחים מאמינים כי היא צפויה לגדול בקצב של כ-4.6% מדי שנה, לגדול בכמעט טריליון דולר עד שנת 2030. מסעדת המזון המהיר הראשונה הוקמה אי שם בשנת 1921 ובמהלך המאה ה-20 קמו מסעדות נוספות שלימים הפכו לאימפריות עם אלפי סניפים ברחבי העולם. זכיינות מזון מהיר פותחת את הדלת לשיתופי פעולה פוריים עם זכייניות המבורגרים, עוף מטוגן, פיצות ומסעדות נוספות, מוכרות, מבוססות. במשך 40 שנה פאפא ג'ונס בנתה לעצמה מוניטין וכעת היא נמנית בין מסעדות המזון המהיר המצליחות ביותר. למה בעלי עסקים, יזמים וחברות שרואים את עתידם בתעשיית המזון המהיר צריכים להיכנס לזכיינות עם פאפא ג'ונס? הנה 6 נקודות למחשבה.
- הכשרה מקיפה של 6 חודשים – פאפא ג'ונס מעניקה לזכיינים שלה הכשרה מקיפה בת חצי שנה באחד מסניפי הרשת. לאורך תקופה זו, הזכיינים לומדים את תרבות העבודה, הנהלים, המתכונים המקוריים מארצות הברית, האני מאמין של החברה, שיטות הניהול הייחודיות שלה וכל המיומנויות החיוניות להצלחתם בעסק.
- הזכיין במרכז – לזכיינים לעתיד השפעה רבה על תהליך הקמת החנות. הרשת דואגת לשתף אותם בכל ההתלבטויות שצצות לאורך הדרך, יש להם "סיי" כי בסופו של דבר זו חנות שתהיה בבעלותם והיא צריכה להיות לשביעות רצונם מבחינת המקום, המראה הכללי, העיצוב ואלמנטים נוספים שיכולים להשפיע על חווית הניהול שלהם.
- מעטפת שיווקית איכותית – פאפא ג'ונס עובדת במרץ על מנת לקדם את הסניף החדש באמצעי המדיה השונים: רשתות חברתיות, שלטי חוצות, רדיו, יוצרת "בילד אפ" וציפייה רבה לקראתו. כך היא מסוגלת למשוך לקוחות לעסק ולהבטיח שייצר מכירות מהרגע הראשון להקמתו. באופן הזה, הזכיינים נהנים מקליינטורה וזוכים לנחיתה רכה ומבטיחה.
- ליווי עסקי ופיננסי – ניהול עסק זו משימה מאוד מאתגרת. היא דורשת גיוס משאבים רבים והתנהלות כלכלית חכמה, כדי להבטיח שהעסק מרוויח, מביא הכנסה, נמצא במגמת צמיחה ולא נקלע להפסדים ובסופו של דבר, נופל ומתרסק. פאפא ג'ונס מעניקה ייעוץ עסקי ופיננסי לזכיינים שלה שכולל פריסת תשלומים נוחה על החנות החדשה ומתן טיפים לניהול עסקי נכון. מלכתחילה ההשקעה הכספית הדרושה להקמת הסניף החדש של פאפא ג'ונס, היא נמוכה יחסית כך שניתן להקים עסק עצמאי בעשר אצבעות, מבלי לחשוש מחובות.
- בחירת לוקיישן מעולה לסניף החדש – יכולה להיות לאדם החנות הכי יפה, הכי מושקעת, עם התפריט הכי עשיר ומגוון והאווירה הכי ייחודית. אך אם היא ממוקמת ברחוב צדדי שנפש חיה לא עוברת בו, מה הטעם? המיקום הוא הכל כשזה מגיע לאוכל, ופאפא ג'ונס עוזרת לזכיינים שלה לבלוט בנוף המקומי. היא בוחרת עבורם לוקיישן מרכזי שמושך אליו לקוחות באופן טבעי. זה יכול להיות רחוב ראשי, מרכז קניות עירוני ומקומות מעניינים נוספים, שיש בהם תנועה מרובה של אנשים.
- בעלות אזורית – תחום הפיצות הוא אחד התחרותיים ביותר בענף המזון. בעיר או יישוב נתון יכולות להיות עשרות פיצריות שונות שמתחרות על ליבם של התושבים. כל אחת מנסה להביא משהו אחר לשולחן, משהו שיבדיל אותה ויגרום לה להתעלות על האחרת. זה ג'ונגל. פאפא ג'ונס עוזרת להתגבר על התחרות הקשה על ידי הענקת בעלות אזורית, שלרוב תהיה על עיר שלמה. בפעם הבאה שלתושבי העיר יתחשק פיצה הם ידעו בדיוק לאן ללכת, או ממי להזמין, הסניף המקומי של פאפא ג'ונס בבעלות הזכיין.
לשתף פעולה עם פאפא ג'ונס ולהגיע לפסגה
חברות, יזמים ועצמאיים שמעוניינים להתברג בתעשיית המזון המהיר המשגשגת יכולים למצוא פוטנציאל עסקי עצום בנישה של הפיצות. על אחת כמה וחברה אם ישלבו כוחות עם הפיצה השלישית בגודלה בעולם, פאפא ג'ונס. בגלל השם והמוניטין רב השנים, פריסת הסניפים הרחבה בעולם, התפריט המגוון שקולע לכל ההעדפות והטעמים. ומעל לכל, ההשקעה הרבה בזכיינים. פאפא ג'ונס מלווה את הזכיינים שלה צעד-צעד, עד שהחנות מוכנה. היא מעניקה להם תמיכה, ייעוץ, משאבים, ידע וכלים חיוניים שאיתם יוכלו להגשים את החלום לנהל עסק משלהם, ולעשות זאת על הצד הטוב ביותר.
יזמים או בעלי עסק בעלי תושייה, תודעת שירות גבוהה ורעב להצליח בענף המזון? היכנסו לעמוד זכיינות בפאפא ג'ונס והשאירו פרטים עוד היום, עשו את הצעד הראשון בדרך לחלום!